Hradčanské mlsání

3. srpen 2012 | 22.01 |
blog › 
Hradčanské mlsání

Potřebujeme 4 plátky listového těsta, trochu hladké mouky, balíček mandlí, které nakrájíme na větší kousky, 1 zkaramelizované Salko, 1 čokoládovou pomazánku (Nutella apod.), 1 bílek.

Na pomoučněné ploše vyválíme listové těsto. Potřeme ho nejprve karamelem, potom čokoládovou pomazánkou a navrch posypeme nahrubo nakrájenými mandlemi. Poté zakulíme do závinu. Potřeme rozšlehaným bílkem, nakrájíme na stejně silné šneky a řezem položíme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v troubě při cca 180 °C, dokud těsto na povrchu mírně nezhnědne. Pozor - náplň může vytékat. DOBROU CHUŤ! 

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 0.00 (0x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Moderované komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář