Těsto: 250 g polohrubé mouky, 60 g krupice, 1 vanilkový cukr, 2 lžičky strouhané citrónové kůry, sůl, 150 ml mléka, 1 vejce, 1/2 kostky kvasnic, 50 g tekutého másla
Na minestrone: 1 cibule, 2 řapíky celeru s natí, 100 g pórku, 1 cuketa, 1 stroužek česneku, 500 g rajčat, 200 g italských obřích fazolí (ze sklenice nebo z konzervy), 2 lžíce olivového oleje, 1 l zeleninového vývaru, 200 g makaronů, sůl, pepř
Tento recept jsem v podstatě vymyslela včera večer a myslím, že se docela povedl (dneska jsme ho měly s maminkou k obědu).
Potřebujeme 4 plátky listového těsta, trochu hladké mouky, balíček mandlí, které nakrájíme na větší kousky, 1 zkaramelizované Salko, 1 čokoládovou pomazánku (Nutella apod.), 1 bílek.